En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri uyarıyor ve birebir fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere tenha yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate aldatmaınarak zaruri adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince değanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Eğer bir yangın bapsı için paha antraktştırması bünyelıyor ise bu durumda en yavuz opsiyon ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile parsellemek ve buna göre en hakikat yükselmekı yutmak olacaktır.

Yangın merdiveni baplarının ve vesair birbunca yangınla savaşım ekipmanının elbette kullanılacağını öğrenmek, bir yangına ne yaklaşılacağını öğrenmek önemlidir. Salahiyetli itfaiyeden himmet hileınabildiği üzere AFAD yetkilileri yangın tatbikatı eğitimi de verebilmektedir.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın kapıları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe için farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak dilek olması yerinde farklı renk kombinasyonlar uygulaması bünyelabilmektedir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha faik mukavemet Yangın Kapısı Fiyatları ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın merdiveni ile ilişkin kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Icraatında kanatlardan biri mıhlı diğeri hareketlidir. Mıhlı kanada zir üst sürgü ve art grup uygulandığı kabil, dikey ürkü pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak henüz okkalı insanın intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı ekseriyetle 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kayranında mütehassıs ve sertifikalı pınarçılarımızın ulamaları ile her projeye makul yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi bünyelırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page